Vragen over siliconen armbanden
Kan ik de kleur van mijn armband kiezen? Zal het precies zijn wat ik wil?

We zeggen het je! Alles is aanpasbaar, dus de kleur is natuurlijk ook aanpasbaar!
Dit zijn PMS kleuren. Het PMS [Pantone Matching System] is de industriestandaard voor kleurkeuze. Het doel ervan is ervoor te zorgen dat elke sector van een creatieve keten precies weet welke kleuren zullen worden gebruikt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. U koopt gewoon een Pantonier die meer dan 1.000 verschillende kleuren bevat en stuurt ons de Pantone-code van de gekozen kleur. Als u geen Pantonier hebt, kan uw plaatselijke drukkerij u waarschijnlijk wel een blik in die van hen gunnen. U kunt het hier ook op het scherm bekijken, maar dit kleurenraster kan enigszins afwijken, afhankelijk van de gebruikte videomonitor. Indien een uiterst nauwkeurige kleuraanpassing is vereist, is een echte gedrukte Pantone-kleurenkaart nodig.
Wat is de minimumhoeveelheid die ik kan bestellen?

U kunt polsbandjes met uw eigen tekst of logo bestellen vanaf 300 stuks.
Wat zijn de afmetingen en het gewicht van een armband? Zijn er verschillende maten?

Ja, u kunt kiezen uit 3 maten.

Maat voor volwassenen en tieners: omtrek 202 mm, breedte 12 mm, dikte 2 mm, gewicht 6 g
Kindermaat: omtrek 180 mm, breedte 12 mm, dikte 2 mm, gewicht 5,2 g
Damesmaat: omtrek 202 mm, breedte 7 mm, dikte 2 mm, gewicht 5 g

Waarom zijn uw armbanden goedkoper dan die van uw concurrenten?

Wij zijn een groot bedrijf en de hoeveelheid orders die wij ontvangen stelt ons in staat u zeer concurrerende prijzen te bieden met behoud van kwaliteit.
Maak je ook in elkaar grijpende armbanden?

We kunnen verstrengelde armbanden maken, bel ons voor meer informatie.

Nu dat ik alles weet, waar wacht ik nog op om te beslissen?

Misschien hebt u nog meer informatie nodig. Neem contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Het bestellen van een grote partij reclameproducten is niet iets om lichtvaardig te doen. Ook al zijn onze prijzen zeer concurrerend en profiteert u van een voorkeurtarief, toch is het belangrijk om alle antwoorden op uw vragen te hebben voordat u begint.

U hebt besloten om gepersonaliseerde siliconen polsbandjes te bestellen om de polsen van uw gasten te sieren op uw komende evenementen? Vind in onze FAQ alle antwoorden op uw vragen: keuze van kleuren, grootte, verschillende voorgestelde stijlen (zelfs de gekste!), wij doen ons best om u antwoorden te geven. Elke gepersonaliseerde, full-colour reclamearmband zal dus aan uw verwachtingen voldoen.

Het is ook moeilijk om de minimumhoeveelheid te personaliseren polsbandjes te bepalen die bij een groothandelaar/leverancier kan worden besteld. Vind al deze antwoorden, en nog veel meer!

Misschien hebt u nog vragen… Wantrouwen is gewettigd wanneer u op het punt staat een grote prijs te betalen aan een fabriek voor de vervaardiging van uw producten. U vraagt zich misschien af waarom onze prijzen zo interessant zijn in vergelijking met andere leveranciers… Wij geven u ook dit antwoord, omdat de vraag het verdient om gesteld te worden!

Uw bestelling van gepersonaliseerde silicone armbanden roept nog steeds vragen bij u op? Levering, leveringstermijn (expres of niet), productdetails, elk te personaliseren voorwerp kan een vraag opwekken waarop wij u met plezier zullen antwoorden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt er zeker van zijn dat uw bestelling van gepersonaliseerde reclamearmbanden succesvol zal zijn, dankzij de deskundigheid en de personalisatiegegevens die wij u ter beschikking stellen.