Het fabricageproces is gebaseerd op een beeldbestand dat u ons moet toesturen.

prijzen silicone polsbandjesAls u er geen heeft, stellen wij het ontwerp van de armband samen aan de hand van de elementen die wij in ons bezit hebben. Wij zullen u een bewijs overhandigen. Dit is het logo en de slogan die op uw gepersonaliseerde polsbandjes zullen worden aangebracht.

De siliconen polsband kan in elke kleur worden gemaakt, vanaf slechts 300 stuks.
Individuele verpakking is beschikbaar. U ontvangt uw bestelling binnen 2 tot 3 weken na uw goedkeuring van de drukopdracht. Voor kortere levertijden, gelieve ons te contacteren.

Vervaardiging van siliconen polsbandjes

Onze fabriek is gespecialiseerd in de serieproductie en markering van siliconen polsbandjes voor personalisatie. Onze ultramoderne apparatuur en ervaren en gepassioneerde medewerkers zullen elk personaliseerbaar polsbandje zorgvuldig vervaardigen. Of elke geschenkarmband nu effen, gekleurd, glow-in-the-dark, met lovertjes of in elkaar gevlochten is, elke bestelling, ongeacht de prijs, wordt met speciale zorg behandeld.

Productieproces van uw gepersonaliseerde silicone armbanden

silicone polsbandjesVanaf uw prijsaanvraag, waarbij elke prijs wordt weergegeven, tot de levering, inclusief de definitie van uw wensen, begeleidt uw leverancier van siliconen polsbandjes u in uw project.
Evaluatie van de offerte voor uw siliconen polsbandjes

Alles begint met een prijsopgave, waarbij rekening wordt gehouden met uw verschillende keuzes om elke prijs vast te stellen: kleur, tekst, bedrukking, gravure, reliëfdruk, mode- en sporteffecten voor een unieke stijl, elk detail van elk stuk, elk element van personalisatie worden bestudeerd om een nauwkeurige prijsopgave tegen de juiste prijs op te stellen.

siliconen polsbandjes prijs

De offerte kan ook verschillende keuzes bevatten voor elk gepersonaliseerd polsbandje: u bent niet verplicht 1000 identieke exemplaren te bestellen. Als u 300 roze siliconen polsbandjes wilt, 300 blauwe op maat gemaakte polsbandjes en de rest in twee kleuren, geen probleem! Wilt u ook een heren-, dames- en kindermaat aanbieden voor uw promotionele polsbandjes? Uw leverancier staat u ook toe elke maat in dezelfde bestelling te mengen.

prijzen van silicone polsbandjes

Bedrukken en vervaardigen van siliconen polsbandjes

bedrukte polsbandjesZodra deze fase is voltooid, is het ideaal om ons een beeldbestand te sturen, waarop het gewenste ontwerp voor elk type gepersonaliseerde reclamearmband staat.

Als u er geen hebt, zal uw groothandelaar/leverancier u niet teleurstellen: wij stellen het ontwerp van uw producten samen, dat volgens uw wensen moet worden gepersonaliseerd, en vervolgens overhandigen wij u een proefdruk.

Pas na acceptatie van dit bewijs kunnen wij beginnen met de productie van uw siliconen polsbandjes in onze fabriek. Elk stuk wordt met zorg behandeld, zodat elk gepersonaliseerd product uniek is en beantwoordt aan uw verwachtingen en de verwachte kwaliteit.

U kunt bestellen voor een minimum van 300 stuks, dan zorgen wij voor alles, om de verzending binnen de aangekondigde termijn te laten verlopen.

Levering van uw promotionele siliconen polsbandjes

Zodra uw bestelling in behandeling is genomen, wordt deze snel verwerkt om elk aanpasbaar stuk met de vereiste specificaties te vervaardigen en binnen het overeengekomen tijdsbestek te leveren. Aangezien wij de mogelijkheid bieden om stijlen, kleuren, teksten, logo, slogan, enz. te mixen, zal het tussen de 2 en 3 weken duren om de verzending van uw bestelling van siliconen polsbandjes in overweging te nemen.

bedrukte armbandjesDe leveringskosten zijn vast en worden op uw offerte vermeld, zodat er geen prijsverrassingen zijn. Bij de levering zijn de gepersonaliseerde siliconen polsbandjes verpakt in bundels van 100 stuks. U kunt ook profiteren van individuele verpakkingen voor elke sportarmband, om een uniek geschenk voor bepaalde personen te overwegen. Dit moet echter worden gespecificeerd op het ogenblik van de prijsopgave, aangezien dit voor onze fabriek een kleine extra kost betekent.
Spoedlevering van gepersonaliseerde rubberen polsbandjes

Sommige evenementen kunnen niet wachten en vereisen een snelle levering van de bestelde promotionele siliconen polsbandjes, om ervoor te zorgen dat elke pols op de dag zelf in stijl versierd is. Wees gerust, uw logo, slogan en kleurkeuze zullen er altijd zijn, met bijpassende branding of bedrukking.

Wij nodigen u uit contact op te nemen met onze fabrieksexperts om meer te weten te komen over deze express-verzendoptie.

tel

contact