prijzen silicone polsbandjesU kiest de kleur van uw siliconen armband

U kiest de kleur van uw polsbandjes uit onze 980 beschikbare kleuren!
U kunt verschillende kleuren, gesegmenteerd, op dezelfde armband kiezen.
U kunt kleuren mengen om een gemarmerd effect te krijgen.
Je kunt kiezen voor glow-in-the-dark armbanden.
En… u kunt verschillende kleuren polsbandjes kiezen voor dezelfde bestelling.
Op maat gemaakte siliconen polsbandjes in uw kleuren

prijzen van silicone polsbandjesU kiest de markering op uw polsbandjes:

Polsbandjes bedrukt met de kleur van uw keuze
Polsbandjes in reliëf
Polsbandjes in reliëf
Polsbandjes bedrukt in de holte
Braille-markering

U kunt de maat van uw op maat gemaakte polsbandjes kiezen

Grootte volwassenen en tieners: 202 x 12 x 2mm /6g
Kinderen grootte: 180 x 12 x 2mm /5.2g
Speciaal formaat voor vrouwen (dunne armbanden): 202 x 7 x 2mm /5g

Op het gebied van evenementenprojecten kunnen er verschillende mogelijkheden zijn om de deelnemers een relatiegeschenk aan te bieden. Of het nu in uw bedrijfskleuren is, uw logo vertegenwoordigt of een boodschap overbrengt, elk rubberen polsbandje zal uniek zijn, waardoor uw evenement een succes wordt!

Wat is de gelegenheid voor een gepersonaliseerd siliconen polsbandje?

silicone polsbandjesSiliconen polsbandjes kunnen een uitstekend herkenningsmiddel zijn als u bijvoorbeeld verjaardagen organiseert. Aangezien in dit geval elke bestelling gebaseerd is op een minimum van 300 producten, moet u vooruitdenken: plan uw siliconenarmbandjes voor de verschillende verjaardagen die u zult moeten organiseren, volgens de thema’s die vaak aan bod komen.

Deze hebben vaak een thema (Hello Kitty, piraten, Marvel, eenhoorns) en, wat de sfeer ook is, u kunt het perfectioneren met een gepersonaliseerde siliconenarmband voor elk kind dat de dag zal bijwonen. Op die manier kunt u een origineel tintje geven en een gepersonaliseerd geschenk dat elk kind mee naar huis kan nemen.

De aanpasbare armband is ook een goed idee voor speciale projecten, zoals fondsenwerving. Ten gunste van zeedieren kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een groene kleur en een gravure of reliëfdruk die een bepaalde slogan, logo of boodschap, aangepast aan het thema van uw evenement, op elk stuk benadrukt.

prijzen van silicone polsbandjes

Organiseert u professionele forums?

De gepersonaliseerde siliconenarmband is een uitstekend herkenningsmiddel. Een kleur kan bijvoorbeeld worden geassocieerd met een beroep of een beroepscategorie. Kandidaten kunnen een bepaalde kleur dragen, terwijl recruiters een andere kleur zullen dragen. De gepersonaliseerde siliconen polsband wordt zo een opvallend visueel product, dat uw organisatorische vaardigheden in de verf zet.

Politieke bijeenkomsten zijn ook gelegenheden die veel mensen samenbrengen! Het zal u geen moeite kosten enkele honderden kleurrijke stukjes van de persoon of partij in kwestie uit te delen, zodat iedereen zijn steun op een eensgezinde en collectieve manier betuigt.

tel

Wat als siliconenarmbandjes ook op universiteitsfeestjes terecht zouden komen?

bedrukte polsbandjesEerstejaars, tweedejaars, bachelor, master… elke categorie studenten zal bijvoorbeeld een armbandje kunnen dragen dat bij hun status hoort. Hier durven we felle, fosforescerende of gemarmerde kleuren te gebruiken.

Hoe origineler de armband, hoe beter! Dit eenvoudige, maar zeer modieuze sieraad zal door elke deelnemer met plezier worden gedragen.

De siliconenarmband kan ook worden gemaakt voor mensen in nood.

Als u bijvoorbeeld een feest organiseert voor mensen met een visuele handicap, kunt u kiezen voor gepersonaliseerde siliconenarmbandjes met ontwerpen in braille.

Zo kunnen zij gemakkelijk weten met wie zij te maken hebben (de status van de persoon, zijn identiteit, enz.). Het is aan u om het aan te passen aan het evenement dat u organiseert!

Ten slotte kan de armband ook als seizoenspas worden gebruikt. Bestemd voor campingpersoneel, kunnen ze door klanten worden gebruikt om gemakkelijk het personeel ter plaatse te identificeren. Een snelle en efficiënte manier om uw klanten tevreden te stellen.

Zij kunnen ook worden uitgedeeld aan vakantiegangers. Ze zullen toegang krijgen tot het zwembad, waardoor een systematische controle vermeden wordt.

Kortom, dit kleine rubberen juweel past zich aan al uw behoeften aan. Gravure of bedrukking, kleuren aangepast aan uw uithangbord of bedoeld om bepaalde groepen mensen te onderscheiden, elke armband kan worden aangepast aan uw precieze situatie.

bedrukte siliconen bandjesDe verschillende stijlen van siliconen polsbandjes

Stijl is een kwestie van smaak… Daarom kunt u bij ons uw polsbandjes kiezen uit de 980 kleuren die beschikbaar zijn in de Pantone-kleurenkaart.

En om elk besteld promotieartikel aan te passen, bent u vrij om meerdere kleuren per bestelling te kiezen. Of uw polsbandjes nu effen zijn of meerdere kleuren combineren op één siliconen polsbandje, u bent de enige die de touwtjes in handen heeft!

Elke kleur kan met een andere worden gecombineerd, afhankelijk van de kleuren of de stijl die u wilt benadrukken. Als u siliconen polsbandjes bestelt voor een club of bedrijf, zal hun kleur of logo zeker de voorkeur krijgen. Als het evenement echter gratis is, kunt u kiezen voor de kleur van uw keuze, of kleuren als u creatief wilt zijn!

prijzen van silicone polsbandjes

Wilt u een gedurfde toets geven aan uw siliconen polsbandjes?

Durf het gemarmerde effect! Het is een slimme mix van verschillende kleuren, voor een echt uniek en gepersonaliseerd effect, waarmee uw organisatie zich zal onderscheiden van anderen. Hun zachte plastic materiaal zal uw gasten bekoren!

Je kunt zelfs nog een stapje origineler zijn met glow-in-the-dark armbanden. Als u weet dat uw feest uitgebreid zal zijn, zoals een concert, maakt u er een spetterend spektakel van en zullen de deelnemers blij zijn dit unieke promotieartikel mee naar huis te kunnen nemen.

Voor elke bestelling zijn alle combinaties mogelijk: dezelfde kleur, verschillende kleuren, effen, tweekleurige of gemarmerde polsbandjes, gravure, embossing, de mogelijkheden zijn talrijk en kennen geen grenzen! Uw groothandelaar van op maat gemaakte siliconen polsbandjes zal in staat zijn om zich aan te passen aan uw verschillende behoeften.

De markering van de personaliseerbare siliconen polsbandjes

bedrukte armbandjesAls het siliconen polsbandje bedrukt kan worden in de kleur(en) van uw keuze, geldt dat ook voor de tekst. Wil je een zwarte armband met fuchsia roze tekst? Een gedurfd en origineel idee dat zal opvallen!

Bent u uw reclame armbanden aan het plannen voor een OM wedstrijd? Een blauwe armband met wit opschrift is perfect mogelijk, met respect voor het gebruikelijke opschrift… en dit zijn slechts voorbeelden. U bent volledig vrij om de kleuren van uw keuze te combineren, tussen de armband zelf en de boodschap die gegraveerd of gedrukt moet worden.

Wat de markering betreft, deze kan hol worden uitgevoerd (d.w.z. de armband wordt hol gemaakt om uw boodschap te integreren). Wij stellen ook prijs op reliëfdruk om een armband een persoonlijk tintje te geven, vooral voor verjaardagen van kinderen.

Dit soort gravure geeft een speels effect dat zij bijzonder op prijs stellen. Natuurlijk is dit type evenement niet beperkend en als u wilt kiezen voor reliëfdruk voor een seminar of een concert, zal het effect net zo opvallend zijn! Het heeft het voordeel dat het zichtbaarder is dan diepdruk, waaraan de voorkeur kan worden gegeven voor formelere bijeenkomsten.

Markering in braille is geschikt voor een visueel gehandicapt publiek. Het zal hen helpen hun omgeving te begrijpen, en tegelijk te integreren met het evenement dat u organiseert.

tel
Armbandjes bedrukken of graveren?

Of u nu de voorkeur geeft aan bedrukking of gravure, alles is mogelijk om u de kwaliteit te bieden waarop u hoopt. Als het drukwerk sober blijft, kan het niettemin worden gepersonaliseerd om uw vleugje originaliteit aan te brengen. Tussen de gemarmerde effecten, de associatie van verschillende kleuren en de geschriften die zich aan uw wensen aanpassen, zal elke bedrukte armband een unieke stempel dragen!

De gravure brengt een vleugje perfectie die de volgelingen van deze kleine siliconenjuwelen verleidt. Wilt u uw armband laten graveren of in reliëf laten aanbrengen? U hoeft niet eens meer te betalen, want een van de twee wordt u aangeboden bij uw bestelling.

Wat uw keuze ook is, hij zal niet noodzakelijk voor uw hele bestelling vastliggen. Het mengen van verschillende stijlen van promotionele armbanden is geen probleem voor ons, het belangrijkste is om uw doelgroep tevreden te stellen!

Een kwaliteitsgoodie voor een lage prijs om te personaliseren

prijzen silicone polsbandjesDit is een uniek artikel, dat organisatoren van evenementen tal van mogelijkheden biedt. Dus, wat uw toekomstige behoeften ook zijn, u weet dat u altijd kunt rekenen op uw siliconen polsband dispenser om een klein, gepersonaliseerd, kwaliteitsgeschenk te bieden aan elke deelnemer.

De kwaliteit van de personalisatie van elk stuk is essentieel. Als het gebruikte rubber niet kwalitatief is, zult u geen positieve herinnering achterlaten bij uw doelwit. Het doel is hen een leuke tijd te bezorgen door hen een uniek gepersonaliseerd geschenk aan te bieden dat zij mee naar huis kunnen nemen. Een speciaal voorwerp dat ervoor zal zorgen dat ze je niet vergeten of de leuke tijd die ze hadden op je feest.

Dit is de kracht van het promotieartikel: als het in de smaak valt en het project slaagt, zal het in het dagelijks leven als een positieve herinnering dienen, zodat de betrokkene aan u zal denken als de nood aan de man komt!

 

De schrijfstijl van silicone promotie armbanden

Als wij zeggen dat alles aanpasbaar is op onze siliconen polsbandjes, dan is dat ook echt alles! U kunt niet alleen de grootte van uw boodschappen, slogans of logo’s kiezen, maar ook hun lettertype. Klassiek, gedetailleerd, gotisch, cursief, vet… alles is mogelijk!

Wilt u op elk stuk een merknaam laten graveren zoals het gewoonlijk geschreven wordt? Geen probleem. Ray Ban, Adidas, MC Donald’s, Dior, maak je keuze! Wij zullen de gebruikelijke spelling respecteren, om aan al uw vergaderingen te voldoen.

Organiseert u een Google-evenement?

Deel siliconen polsbandjes met het bekende logo uit aan de deelnemers… Als er meerdere evenementen tegelijk plaatsvinden, is dit herkenningsmiddel perfect!

Aangepaste afbeeldingen kunnen ook worden gebruikt voor andere soorten tekst, zoals de naam van een tekenfilm, zoals Hello Kitty of Dragon Ball Z. Dit is het perfecte modecadeau als u verjaardagen van kinderen organiseert! We zullen de manier waarop deze namen gewoonlijk geschreven worden weergeven voor een wow-effect!

Het kiezen van de maat van uw siliconen polsbandjes om te personaliseren

bedrukte siliconen bandjesOm ervoor te zorgen dat uw siliconen polsbandjes bij iedereen in de smaak vallen, kunt u overwegen om verschillende maten te bestellen. Zolang u stijlen, maten en kleuren binnen dezelfde bestelling kunt combineren, zal dit geen probleem zijn.

Een volwassene of tiener kan bijvoorbeeld modellen dragen van 202 x 12 x 2 mm, met een totaalgewicht van 6 g. Voor vrouwen mikken wij op een dunner en iets lichter armbandmodel, dankzij de geringere breedte: 202 x 7 x 2 mm, voor een siliconen juweel van 5 g. En natuurlijk zijn we de kinderen niet vergeten! Wat heeft het voor zin om hen producten aan te bieden die te groot voor hen zijn? Als ze die verliezen, zullen ze er geen goede herinneringen aan hebben. Wij gaan dus in de richting van modellen van 180 x 12 x 2 mm voor 5,2 g.

Door uw siliconen polsbandjes op maat te maken, geeft u een sterk signaal af dat u niet alleen aan iedereen denkt, met polsbandjes met gepersonaliseerde kleuren en boodschappen, maar dat u ook aan hun comfort denkt, met stukken die iedereen passen. Een beetje aandacht wordt veel beter ontvangen als je je er echt voor inzet!

Het belang van een goed gesneden silicone armband

Een siliconenarmband die de juiste maat heeft, kan ook worden hergebruikt. Dit geldt vooral voor kinderarmbandjes. Ze zullen ze met plezier naar school dragen en al hun vriendjes zullen ze zien. Dit kan een goed punt voor u zijn, omdat andere ouders er dan misschien aan denken een beroep op uw diensten te doen om een verjaardagsfeestje te organiseren.

Het andere voordeel van de gepersonaliseerde siliconenarmband is dat hij gemakkelijk te dragen is en dus zichtbaar is voor een groot aantal mensen. In tegenstelling tot een eenvoudige promotionele pen die slechts bij enkele gelegenheden wordt gedragen en zichtbaar is voor de paar mensen die op dat moment aanwezig zijn, volgt de armband zijn drager overal en zal steeds opnieuw worden gezien. Je kan het zelfs combineren met een gepersonaliseerde tijdelijke tattoo!

bedrukte armbandjesZeer modieus, de siliconen armband zal worden benijd en uw naam zal worden genoemd. Zo zal het siliconen polsbandje niet alleen bijdragen tot het succes van uw evenementenprojecten, maar zal het ook uw bondgenoot zijn tot ver buiten uw feesten en andere diensten.
Wanneer moet u uw gepersonaliseerde siliconen polsbandjes bestellen?

Het wordt sterk aangeraden om 4 tot 5 weken voor de datum waarop u uw goedkope polsbandjes nodig heeft, te bestellen. U moet rekening houden met de prijsaanvraag, de proefdruk, de personalisatie en de levering van uw producten. Houdt u er rekening mee dat wij geen productie starten voordat u de proefdruk heeft gevalideerd.

Deze voorzorgsmaatregel stelt ons in staat ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met de levering van uw gepersonaliseerde producten. Vanaf dan duurt het gemiddeld 3 weken voor de levering van uw reclamejuwelen. Dus als u ze nodig hebt voor verjaardagen, fondsenwervende evenementen, seminars en andere functies, aarzel dan niet om uw keuze te maken.

prijzen van silicone polsbandjestel

vraag