De prijzen van bedrukte silicone armbandjes

silicone polsbandjesZoals voor alle artikelen, geldt ook voor de silicone armbandjes met bedrukking: hoe hoger het aantal producten u bestelt, hoe lager de prijs per stuk! Onze prijzen zijn laag, onze kwaliteit hoog! Wilt u ook custom bandjes met opdruk bestellen? Dat kan. Het min aantal is 300 stuks. Zoekt u een betrouwbare leverancier? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave of bestelling.

De standaard levertijd is 2,5 tot 3 weken, vanaf uw akkoord op de gratis proefdruk die wij per mail naar u sturen. (Een snellere levering is soms mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden).
Voor gemarmerde en meerkleurige armbanden geldt een meerpijs. Meerprijs is slechts € 0,01 per stuk. Alle prijzen zijn excluief btw.
Er is een optie voor het invullen van de gegraveerde tekst: meerprijs per stuk € 0,02 + € 95,- instelkosten per kleur/tekst.

Omdat alle pms (pantone) kleuren mogelijk zijn, kunt u de bandjes in eigen huisstijl laten maken en bedrukken.

Standaard verpakking: 100 armbanden per zakje. Per stuk verpakken is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

prijzen voor silicone armbandjes

tel

prijzen silicone polsbandjesDeze prijzen zijn exclusief btw, maar inclusief transport binnen Nederland.

Zoekt u goedkope custom relatiegeschenken met eigen logo? Dan zijn de Voor een klein relatiegeschenk of een reclame doel, bieden wij u de laagste prijzen voor personaliseerbare siliconenarmbanden, voor een kleurrijk reclamegeschenk of promotie artikel.

Onze prijzen, die tot de laagste behoren onder de meest concurrerende leveranciers van personaliseerbare polsbandjes, zijn beschikbaar voor al uw evenementenprojecten. Voor mannen, vrouwen of kinderen, al onze producten worden aangeboden tegen een minimumprijs, voor een gegarandeerd sportief en modieus effect.

Graveren, afdrukken, opties, verzending, neem contact met ons op als u vragen heeft: sales@euro-logo.nl

contact

vragen bedrukte armbanden

bedrukte siliconen bandjesWat is inbegrepen in de prijs van een gepersonaliseerde armband?

Voor deze prijs, kunt u elke kleur kiezen volgens uw behoeften.

Deze prijs omvat, zonder bijkomende kosten, embossing of debossing, tekst naar keuze, logo, enz. op elk product. Wij vinden dat dit het minimum is, omdat dit het soort service is dat u nodig heeft van op maat gemaakte siliconen polsbandjes.

U kunt zelf kiezen hoe u uw bandjes wilt laten bedrukken. Met een tekst, een logo of misschien allebei. Deze goedkope producten hebben wel veel effect op de ontvanger. Niet alleen door de originaliteit van de bedrukking van de bandjes maar ook zeker door de hoge kwaliteit van de bandjes.

Er zijn 4 maten: voor heren 202, damesmaat 190, kindermaat groot 180 en kindermaat klein 160.

De bandjes worden geleverd in verpakkingen van 100 stuks, maar u kunt tegen meerprijs ook vragen om individuele verpakkingen.

Siliconen polsbandjes om te personaliseren: de prijs van de opties

Indien u veelkleurige of gemarmerde siliconen sieraden wenst, of zelfs glow-in-the-dark armbanden, reken dan op een zeer kleine meerprijs van € 0,01 per stuk. Voor zo’n lage prijs is het begrijpelijk dat veel organisatoren van evenementen niet aarzelen om ze te gebruiken!

Wil je de gegraveerde tekst invullen met een kleur? Tel dan € 0,02 bij de stuksprijs + € 25,- instelkosten per kleur/tekst.

bedrukte polsbandjesWat als u gouden of zilveren glitter aan uw silicone armbanden zou toevoegen met gravure of bedrukking? Voor een verjaardag of een meisjesfeest zal het een perfect klein geschenk zijn.

Levering van de silicone armbanden

Na uw akkoord op de gratis drukproef, kunnen we de produktie gaan starten. U ontvangt dan de faktuur per mail, ter bevestiging van uw bestelling.  Voor elk bedrag onder € 1000,- betaalt u het totaal van uw bestelling op het moment van verzending en levering, via overschrijving per bank.

Verzendingskosten voor de levering van silicone armbanden

Verzenden naar 1 adres is Nederland is gratis. Als u naar meerdere adressen wilt laten versturen dan kan dat. Wij rekenen daar een kleine meerprijs voor per adres.

Natuurlijk leveren we ook buiten Nederland. We streven er altijd naar de verzendkosten naar Belgie of een ander land, zo laag mogelijk te houden.

bedrukte armbandjesGeen onverwachte verrassing van de prijs met uw leverancier van gepersonaliseerde siliconen polsbandjes! Wij bieden een perfecte transparantie over onze prijzen, om uw volledige tevredenheid te garanderen. Zo weet u altijd van tevoren precies wat de totale kosten zijn.

Binnen Nederland moeten  onze eindfakturen inclusief BTW, maar buiten Nederland kunnen we zonder BTW faktureren, mits u een geldig BTW nr heeft.

tel